Zelf tandpasta maken, tandpasta zonder fluoride! Diy: Tanden witter maken gezondheidsgoeroe. Natuurlijke tandpasta maken (met kokosolie en zonder fluoride). Julia kang maakt Natuurlijke, gifvrije tandpasta. Zelf deodorant maken diy. Julia kang beantwoordt vele vragen over biologische koudgeperste kokosolie. 5 Tips Wat je met kokosolie kan doen. How to make "real" Coconut Oil!

zelf tandpasta maken met kokosolie glimlach met een rij rechte en voornamelijk witte tanden geeft een verzorgde en nette uitstraling. Ook worden rechte, witte tanden vaak worden gelinkt aan aantrekkelijkheid.

Tekeningen regrowth met stift van muren verwijderen. Zilver polijsten met tandpasta en daarna met een droge doek afnemen. Koplampen van een auto weer helder maken. 5.Tandpasta zorgt er voor dat je ski bril niet meer beslaat. Bekijk de volgende 5 tips op de 2e pagina en laat je verrassen naar deze geweldige mogelijkheden om tandpasta te gebruiken. Pages: 1 2 kopen 3, wat vind jij?

zelf tandpasta maken met kokosolie

Eos Lippenbalsem Emoji s gum diy


Veel mensen weten niet dat je veel meer met tandpasta kan doen dan alleen maar je tanden er openingszin dagelijks mee poetsen. Tandpasta is een onmisbaar huishoudelijk middeltje en dat zou iedereen moeten weten! Je kan er erg gemakkelijk van die vervelende vlekken mee verwijderen. Wat dacht je ervan om iets weer lekker fris te laten ruiken? Ook dat komt je tandpasta goed van pas. Je kan erg veel in en rond het huis met tandpasta doen, daarom heeft de Trendnova redactie paris hieronder 16 verassende manieren weergeven. Het enige benodigdheden zijn: een tube tandpasta, een doekje en frisse zin om deze manier van gebruik toe te passen.

Tandpasta recept, met kokosolie en baking soda - aromalifestyle


Allright, over naar beijing dan! Beijing is de hoofdstad van China, en telt 20 miljoen inwoners. Om van de ene kant naar de andere te rijden, heb je 3 uur nodig (zonder files). Het is echt een grote, moderne stad, heel proper en georganiseerd. Geen gekke chauffeurs, propere straten, en ook veilig om in rond te wandelen. Vandaag bezochten we eerst de hutong, de originele Chinese huizen met binnenplaatsen, waar een ganse familie samen woont in een klein aantal vertrekken. De huizen zijn hun eigendom, maar kunnen nooit verkocht worden. Als ze ze weg doen, worden ze eigendom van de staat. Tot voor kort was het ook zo dat je, als je een eigendom bezat, dit na 70 jaar terug eigendom van de staat werd.

zelf tandpasta maken met kokosolie

Je ziet bijna nooit een blauwe lucht in de stad. Op fotos zie je ook dat de kleuren minder levendig zijn. Taal : de mensen spreken hier enkel Chinees. Zelfs in de hotels spreekt men maar weinig Engels. Ook de gidsen spreken niet perfect Engels.

Helemaal alleen rondtrekken zou ik dus zelf niet doen in China. Als je verdwaalt, is er niemand die je kan helpen. De chinezen : de chinezen zijn écht super vriendelijk! Het is hier veilig om rond te lopen, geen gevaar voor pickpockets, of andere kleine criminaliteit. Wel moet je oppassen voor het aankopen van fake souvenirs, en opletten dat ze je de juiste biljetten terug geven (het hoofd van mao moet er op staan ) Als toerist ben je hier een attractie, ze filmen en fotograferen je zonder te vragen,.

Zelf tandpasta maken, green evelien

Echt niet mijn ding! Gelukkig ben ik wat eten betreft altijd goed voorzien vanuit België, mijn proteinerepen zullen deze keer heel goed van pas komen. Het ontbijt in het hotel is ook wel in orde, tussendoortjes mee gritsen van het buffet is dus ook aangewezen. Smog: Op het eerste zicht lijkt de smog in beijing niet zo erg, omdat je het niet echt ruikt (in Santo domingo ruik je echt de uitlaatgassen van de autos, en in eerste instantie vond ik het daar erger dan hier maar aan het eind. Tip: smeer een goede dagcrème! Ik heb vanavond eerst mijn propolis crème gesmeerd, en dan pas mijn nachtcrème (Propolis ontsmet en beschermt de huid). Morgen ga ik eerst opnieuw mijn propolis crème smeren, en dan pas mijn dagcrème erop. Ik heb geen maskertje mee, maar eigenlijk is dat geen overbodige luxe. De stad lijkt donker, ook al fitting schijnt review de zon, er hangt net een sluier voor.

zelf tandpasta maken met kokosolie

Zelf tandpasta maken - moeders Minimalisme

De wisselautomaten zijn vaak aanwezig in de hotels. WCs : de wcs zijn een ramp hier! In het beste geval vind je een gat in de vloer waar je boven moet gaan hangen (ook in de restaurants). Als je geluk hebt, hangt er buiten ergens een rol waar je wat papier kan afhalen, maar meestal wordt zelfs dat je niet gegund. Kleenex mee nemen is dus de boodschap (en eventueel een maskertje, want de geur geur krijg je er ook cadeau bij!). Eten: ook het eten is écht niet wat ik gewoon ben, ik sta nochtans altijd open voor de lokale keuken en meestal smaakt mij dat wel, maar hier smaakt alles hetzelfde, en je krijgt ook echt weinig. Je kan ook nooit echt uitmaken wat je nu aan het eten bent, het kan vis, kip, of varken zijn, maar misschien is het ook hond, wie zal het zeggen? De structuur van het voedsel is hier gewoon helemaal anders.

Voorlopig werkt enkel de betalende versie van apotheke Betternet, daar kan ik alles mee doen. Dit kan wel schelen van hotel tot hotel, ik houd jullie op de hoogte in volgende blogs. Op mijn laptop installeerde ik tor browser waar je anoniem mee kan surfen. Dit werkt ook, maar wel heel traag. Geld: in tegenstelling tot de meeste reisbestemmingen, waar de goedkoopste manier om aan lokale munt te geraken afhalen is met creditcard, wissel je in China best Euros in een wisselautomaat. Hier lees je je paspoort in, en je schuift je biljetten gewoon in de machine. Je betaalt een kleine commissie van ongeveer 3 euro per transactie. Haal je geld af met je creditcard, dan betaal je maar liefst 20 hierop!

Tandpasta met kokosolie en mineralen druppels winactie!

Healthy foods, fitness travel, china-beijing-1, posted. Febe on March 17, 2017 at 4:00 am comments (3 beijing, China 1, koop de eerste dag zit erop! Een lange dag, we waren 11u op stap vandaag. Eerst wil ik ik graag een paar praktische zaken delen, voor het geval je graag naar China wilt. Om voor vertrek te regelen: zorg dat je verschillende vpn-apps en browsers op je laptop/smartphone installeert, want Facebook, google, gmail en Instagram worden geblockt in China. Op de luchthaven had ik vlot toegang tot Hotmail en zelfs Facebook, maar Instagram werkte niet. Ik stak voor vertrek mijn licht op bij een aantal internet kenners en ik installeerde op mijn telefoon Hola, opera en Betternet.

Zelf tandpasta maken met kokosolie
Rated 4/5 based on 852 reviews